Сша місто Тернопіль місто Тернополь бізнес Сша місто Тернопіль місто Тернополь

Ресторатори з Тернополя відкрили кав’ярню у Чикаго

Сейчас читают: 753
womo.ua

У Чикаго на території Лінкольн-парку запрацювала кав’ярня Soloway від однойменної обсмажувальної компанії з Тернополя. В Україні Іра та Артур Юзвіки свого часу створили обсмажувальну компанію і відкрили дві кав’ярні «Карма Кава», пише Eater Chicago.

Soloway вже пропонує покупцям смачну каву із зерен українських обсмажувальників. Також у чиказькій кав’ярні можна скуштувати чай та випічку від місцевих виробників, купити сендвічі, сніданки й напої для дітей.

Фото: Eater Chicago У монохромному дизайні кав’ярню натуральне дерево поєднується з білими текстурними стінами й чиказькою цеглою.

Заклад розрахований на 23 місця, але навесні тут відкриють патіо, яке зможе вмістити до 60 людей. Читайте Як будувати рутину своїх робочих буднів, щоб залишатись бʼюті мейт і бізнесвумен водночас Протягом п’яти років українське подружжя планує відкрити ще 10 закладів у Європі та США. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Ресторатори з Тернополя відкрили кав’ярню у Чикаго appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA