люди StandWithUkraine

Хав'єр Бардем вийшов на мітинг проти російської військової агресії

Сейчас читают: 585
vogue.ua

Відомий іспанський актор Хав'єр Бардем вийшов на мітинг до посольства російської федерації в Мадриді. Лауреат премії «Оскар» й сотні інших людей протестували проти російської військової агресії й підтримали український народ у період війни.

Іспанський актор Хав’єр Бардем, володар премії Оскар і десятків інших нагород, протестує перед посольством росії в Мадриді: «Я зараз тут, щоб продемонструвати своє засудження войовничих дій російської федерації проти України».

pic. twitter. com/3fjHwbIPpe«Я тут, щоб продемонструвати свій осуд військових дій російської федерації проти України, – сказав Бардем в коментарі для Reuters. — Це вторгнення… Воно порушує фундаментальне право України на територіальний суверенітет, міжнародне право та багато інших аспектів».

Актор вийшов на протест до російського посольства в Мадриді разом з мітингувальниками, які розмахували прапорами України та Європейського Союзу, тримали банер із написом «Європа, захисти майбутнє своїх дітей – зупини путіна!» англійською та іспанською мовами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA