характер психологія губи

Говорять самі за себе: що форма губ розповість про характер людини

Сейчас читают: 891
hochu.ua

Губи – одна з найвиразніших рис обличчя, яка може розповісти про людину чимало. Існує навіть ціла лженаука, ліпосологія, яка стверджує, що між формою губ і рисами особистості є прямий зв'язок.Cosmopolitan, спираючись на роботи першої у світі ліпологіні (так, якщо є лженаука, то є й дослідники) Джиллі Едді, розповідає про риси характеру власниць найпопулярніших форм губ.

Читати також Збільшення губ: вся правда про цю процедуру, ризики та наслідки "ефекту Джолі" Джиллі Едді більше 30 років вивчала відбитки губ і висунула теорію, яка багатьом звучить правдоподібно.

Ліпологіня виділила сім форм губ і описала їх:Люди з такими губами зазвичай мають вольовий та незалежний характер. Вони дотепні, пристрасні та люблять бути у центрі уваги.Власники таких губ – харизматичні люди з підприємницькою жилкою.

Вони сильні, самовпевнені та схильні до ризику, але іноді можуть бути надто безрозсудними.Такі губи зазвичай вказують на асоціальну особистість і людину, яка любить тримати ситуацію під контролем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA