Нео

Google та Netflix можуть долучитися до збереження культурної спадщини України

Сейчас читают: 943
womo.ua

 У Давосі відбулася панельна дискусія за участі медіакорпорацій Google та Netflix про співпрацю у межах збереження та диджиталізації української культурної спадщини.

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі. «Наша панельна дискусія в Давосі «Від захисту культурної спадщини України до сприяння інвестиційним перевагам у всьому світі» відбулася за участі світових гігантів Google та Netflix.

Говорили про досвід співпраці у рамках збереження та диджиталізації української культурної спадщини, підтримки економіки країни під час повномасштабної війни рф, про ті проєкти, які вже вдалось реалізувати та нові перспективи», — написав Ткаченко.

Водночас міністр зазначив, що Давоський форум — важлива платформа, де голос України звучить все гучніше. Він підкреслив, що українці мають вже думати про післявоєнне економічне відновлення та залучення впливових міжнародних партнерів до цього процесу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA