характер Нео

Чому Путін так поспішає зробити "народною" загарбницьку війну проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 675
goneva.net.ua

Здоров'я Путіна швидко погіршується, і він поспішає розпочати новий етап війни. Кремль хоче оголосити її «народною», змусити брати участь усіх росіян.   Про це Telegram-каналу "Можемо пояснити" розповів російський політолог Валерій Соловей. «Припускається, що до роковин СВО (24 лютого) Путін оголосить, що війна набула народного характеру і вимагатиме участі кожного громадянина», - розповів політолог.   На його думку, друга хвиля мобілізації йтиме у вигляді «додаткового набору».

Однією з його форм є зміна терміну призову з 18-27 років до 21-30 років. Призначення Герасимова (командувачем військ) - частина концепції народної війни, зазначає експерт. «Він отримує надзвичайні повноваження, яких до цього не мав жоден командувач.

І це означає, що справи у військовому відношенні дуже кепські. Герасимов покликаний з погляду президента переламати ситуацію», - констатує Соловей. Все це відбувається на тлі стрімкого погіршення здоров'я Путіна, зазначає політолог.   «Він боїться будь-якої інфекції, навіть тієї, яка легко лікується.

У нього дуже ослаблений імунітет, він ослаблений тим агресивним лікуванням, препаратами, які змушений приймати», - каже Соловей.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Через агресію РФ в Україні, Молдова може змінити свій статус » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Нідерланди про винищувачі F-16 для України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA