люди друзья

Гнучкі бренди: Ловіть клієнтів, стимулюйте зростання та вирізняйтеся на ринку

Сейчас читают: 452
womo.ua

«Наповнена яскравими, актуальними прикладами з практики, книга Луїса показує, що успіх бренду на складних глобальних ринках досягається за рахунок глибокого знання ринку, ощадливості і маневреності, створення реальної, значущою диференціації і творчого підходу з використанням працюючих інструментів.

Я був вражений ідеями та рекомендаціями з цієї книги, і ви теж будете вражені«. — Девід Аакер, віце-голова Prophet і автор книги «Стратегічне управління ринком».

Це не можна заперечувати: бізнес стає більш глобальним, ринки – все більш безладними та швидко розвиваються. Керівники та власники бізнесів розуміють, що мають адаптуватися до нових умов, але, або надто зайняті й не мають на то часу, або просто не розуміють, що саме потрібно змінити.

У «Гнучких брендах» пропонується досвід створення світових брендів, який допоможе 1) швидко аналізувати своє оточення; 2) створити диференційоване та значуще позиціювання бренду; 3) втілити стратегію бренду в життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA