люди

#ЗаПравоНаЩастя: бренд «Агуша» запустив акцію допомоги дітям з інвалідністю

Сейчас читают: 205
womo.ua

Що зазвичай зупиняє українців на шляху до благодійності? Кількість проєктів, які варто підтримати, надзвичайно велика, і бракує часу на те, щоб обрати адресата та зайнятися власне переказом коштів.

Але є й простіші способи — допомагати, просто роблячи щоденні покупки. Бренд дитячого харчування «Агуша» компанії PepsiCo в Україні запустив благодійний проєкт #ЗаПравоНаЩастя.

У період з 12 травня до 30 червня з кожного проданого сирочка «Агуша» 40 копійок перераховуються до фонду «Бачити серцем», який допомагає дітям, підліткам та молодим людям з інвалідністю та комплексними порушеннями розвитку.

Завдяки цій акції «Агуша» допомагатиме фонду «Бачити серцем» запустити «Космотабір» —  інклюзивний денний міський літній табір, в якому відпочиватимуть та розвиватимуться разом діти незалежно від віку, наявності або відсутності медичного діагнозу. «Головне завдання бренду “Агуша” — допомагати мамі виростити щасливих дітей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA