Нео

100% бавовна: патріотичні футболки від українських брендів

Сейчас читают: 231
vogue.ua

Бавовна – слово, яке цього літа перетворилося на справжній мем, але які б його значення не змушували українців усміхнутися сьогодні, без якісної бавовни банально не пошити хороші джинси чи футболку.

Особливо символічно написи "100% бавовни" виглядають на футболках з патріотичними мотивами, в яких буде круто зустріти День Незалежності або подарувати до свята.

Ми вибрали кілька варіантів, які точно займуть гідне місце у гардеробі кожного, хто сьогодні підтримує Україну. Свою любов до України та народних промислів поєднала в одній футболці дизайнерка Крістіна Бобкова, яка прикрасила класичну оверсайз-футболку декоративним елементом у вигляді синьо-жовтого прапора, зв'язаного вручну.

Почуття гумору – національна риса українців, які навіть у найскладніший час не перестають долати стрес разом з жартами. Саме народні меми стали основою колекції патріотичного мерчу, за допомогою якого можна не просто висловити свою любов до України, а й зробити важливий внесок у нашу перемогу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA