Дженнифер Энистон волосы Нео Дженнифер Энистон

Укладка як у Дженіфер Еністон: 3 прості поради від її перукаря

Сейчас читают: 845
vogue.ua

Чи настане той день, коли ми не будемо так одержимі ідеальним волоссям Дженніфер Еністон? Міленіали добре пам’ятають нашу Джен на плакаті для стрижок із пір’ям (а стрижка Рейчел була в тренді буквально минулого року) з її неперевершеним, осяяним сонцем волоссям, наче тільки з пляжу.

І весь цей час Еністон працює з перукарем Крісом Макмілланом. У своєму Instagram Макміллан розкриває секрети фірмового шовковистого прямого волосся Еністон.

Він опублікував чорно-білий знімок, на якому Еністон усміхається, невимушено позуючи в салонному кріслі. "Люблю гарні укладання, — написав він. — Об'ємні, але прямі".

Інформація, на яку ми всі чекали: Макміллан детально розповів, як він досягає ідеального укладання феном для Джен. "Я беру по півтори секції підсушеного рушником, щойно вимитого шампунем волосся, починаючи з потилиці, і укладаю феном", — пише він.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA