знаменитости Нео

5 нових детективів, від яких не відірватись

Сейчас читают: 612
vogue.ua

Для тих, хто небайдужий до загадок і таємниць, і полюбляє розгадувати їх разом з героями книжок, ми зібрали добірку із п'яти нових трилерів та детективів, що точно будуть тримати вашу вагу до останньої сторінки. "Алея жахів", що сьгодні очолює списки класики американського нуару, була написана в далекому 1946 році.

Її автор, романіст Вільям Ліндсей Ґрешем — людина непростої долі: в 1936 році він брав участь в Громадянській війні в Іспанії, після чого зіткнувся з серйзною депресією та намагався покінчити життя самогубством; його перші книжки не приносили йому слави та грошей.

Але ось "Алея жаху" не просто стала бестселером, але й була ерканізована великою голівудською студією і зробила автора справжньою зіркою.

Головний герой книги — молодий аферист Стен Карлайл, який працює карнавальним фокусником, але рано чи пізно починає видавати себе за людину, яка вміє розмовляти з мертвими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA