Нео

Жодної краплі: тренд TikTok – мило для пахв, яке подовжує дію натурального дезодоранту

Сейчас читают: 351
vogue.ua

Серед трендів TikTok є багато корисного: наприклад, мило з деревного вугілля, яке подовжує дію дезодорантуОстаннім часом я багато думаю про потовиділення, яке є супутником стресу, літньої спеки чи фізичних навантажень, – а точніше про те, як найкраще тримати його (і мій непомірний рахунок за хімчистку) у вузді.

Відповідно, я, як і багато інших користувачів TikTok, не можу натішитися творчим підходом до цього питання @MadameSweat, також відомої як Мері Футер.

Вона є засновницею косметичного бренду Kaia Naturals, який пропонує добре продумані рішення для дискомфортних відчуттів у тілі, які іноді нам незручно навіть обговорювати.

Від проблем, пов’язаних з натиранням стегон, чи у питаннях про те, чому запах однієї пахви сильніший за іншу, Футер – з її фірмовим піксі на темному волоссі, круглими окулярами в чорній оправі й губами кольору фуксії – не залишає каменю на камені.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA