Мода футболка Тренд сукня

А ви знаєте, що сукні-футболки — це найгарячіший тренд літа 2023? Дивіться, як їх носити (ФОТО)

Сейчас читают: 400
hochu.ua

Літо вже в самому розпалі! Ми активно носимо спідниці годе та круті головні убори, проте лише цими виробами арсенал модних тенденцій не закінчується.

У цьому матеріалі ви можете дізнатися про ще один гарячий тренд — сукні-футболки. Читати також Гламурні ніжки: ТОП-3 найзвабливішого взуття на липень 2023 (ФОТО) Сукня-футболка є різновидом сукні, яке зовні нагадує футболку, але має достатню довжину для того, щоб носити цей виріб без низу.

Він характеризується короткими рукавами, округлим або V-подібним вирізом та прямим кроєм.Для створення стильного повсякденного образу рекомендується вибрати сукню-футболку середньої довжини (міді) або з розрізом.

Цю сукню можна поєднувати як з відкритим взуттям, так і з кросівками. Доповніть образ сумкою-клатчем, що носиться через плече.Для підкреслення талії можна використовувати тонкий ремінь, який прикрашатиме сукню-футболку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA