Нео StandWithUkraine

Г'ю Джекман підтримав дітей з України

Сейчас читают: 827
vogue.ua

Австралійський актор Г'ю Джекман опублікував на своїй сторінці в Instagram відео, в якому він спілкується з волонтеркою ЮНІСЕФ, а потім — з 7-річним хлопчиком Костею, який був змушений залишити свій дім в Одесі через війну, яку росія розв'язала на території України. «Щоразу наші серця завмирають, коли діти вимушені покидати свій дім через війну в Україні.

Моє серце розривається за них всіх. Але спілкування з Юлією в центрі UNICEF ​​Blue Dot вселило в мене надію. Я такий вдячний їй за роботу і за все, що робиться для захисту дітей, які постраждали від війни в Україні та в усьому світі», — написав Г'ю Джекман під відео в Instagram.

Під час спілкування з волонтеркою ЮНІСЕФ, актора познайомили з 7-річним Костею з Одеси. Хлопчик виявився прихильником австралійської кінозірки.

В центрі Blue Dot Костя намалював Росомаху — одного з найвідоміших персонажів фільмів «Люди Ікс», якого зіграв Г'ю Джекмана.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA