Україна люди Нео Україна

Як завдяки футболкам з мемом "Святий Джавелін" зібрали понад 2 мільйони доларів для України

Сейчас читают: 411
vogue.ua

Завдяки футболкам з народним мемом Saint Javelin вдалося зібрати понад $2 млн на підтримку України, а ці футболки тепер є в гардеробі президента України Володимира Зеленського та міністра оборони Олексія Резнікова.

Ми розпитали про це автора ініціативи Saint Javelin, канадського журналіста Крістіана Боріса. 35-річний канадський журналіст Крістіан Боріс дуже любить Україну.

З нашою країною його пов’язує коріння: батько Крістіана, а також дідусь і бабуся з батькового боку – українці. Боріс неодноразово бував в Україні, а у 2014, коли почалася війна, переїхав до Києва, де висвітлював події в Україні для BBC, Vice, CBC та інших медіа.

Коли 24 лютого 2022 почалося повномасштабне вторгнення та улюблені міста Крістіана почали жорстоко бомбити, він каже, що не міг залишатися осторонь і вирішив повністю присвятити себе збору коштів для України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA