Ані Лорак Нео Ані Лорак

"Фонд помсти Ані Лорак": пародія на реакцію запроданки рве Мережу (ВІДЕО)

Сейчас читают: 259
hochu.ua

Співачка Ані Лорак раніше була улюбленицею українців, а стала посміховиськом. Нещодавно популярна акторка дубляжу Катерина Сергеєва вкотре зробила на голубку миру пародію.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Катерина Сергеєва опублікувала відео, в якому показала, як Ані Лорак прокоментувала б те, що нещодавно в Мережі з’явилося фото дрона, який нібито належить зрадниці.

Акторка дубляжу висміяла плани співачки. Читати також Колишній запроданки Ані Лорак невдовзі зіграє весілля у Києві: відома дата Я тихо донатила їм на дрони, щоб реабілітуватися.

А вони зробили таку підставу і на крилі написали: "Фонд помсти Ані Лорак". Я в шоці! І оце ж воно літало всією росією, і вони читали,— озвучила Сергеєва, а фрагмент взяла зі скандального інтерв’ю Лорак.Крім того, зірка дубляжу чітко показала, що у Ані Лорак абсолютно немає ніякої позиції: "Хто я: дерево любові, кущ зради чи безпринципне перекотиполе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA