Стиль акторка

Єва Лонгорія вразила ефектною сукнею з незвичайним декольте (ФОТО)

Сейчас читают: 851
hochu.ua

Вчора, 24 липня, в іспанському місті Марбелья відбувся галавечір Global Gift Gala. Почесною пані-послом цієї організації є акторка Єва Лонгорія.

На червону доріжку у готелі “Don Pepe” зірка “Відчайдушних домогосподарок” вийшла в ефектному образі. Лонгорія була одягнена у чорну довгу обтислу сукню в рубчик, яка мала широкі бретельки та незвичайне глибоке декольте з круглим вирізом під грудьми.

Доповнювали образ великі сережки та браслет на зап'ясті. Волосся зірки було елегантно укладене. Фото: Getty Images Фото: Getty Images Читати також "Відчайдушна домогосподарка" Єва Лонгорія заворожила своїм виглядом у спортивному вбранні (ФОТО) Це вже не вперше, коли Лонгорія з'являється на публіці у сукні з подібним декольте.

Так, у червні актриса з'явилася у схожому вбранні білого кольору на вечірці в Мадриді, організованій на честь 15-річчя продюсерської компанії Bambu Producciones.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA