люди

Fight For Right: на яку допомогу ВПО з інвалідністю можуть розраховувати

Сейчас читают: 255
womo.ua

За результатами дослідження Міжнародної організації міграції, 26% населення України змінило місце перебування з 24 лютого поточного року.

Серед них чимало людей з обмеженими можливостями. Однак не всі знають про розмаїття видів допомоги, на яку мають право. В організації людей з інвалідністю Fight For Right нагадують, що внутрішньо переміщені  особи з обмеженими можливостями можуть отримати як кошти, так і інші різноманітні послуги від держави, міжнародних організацій та волонтерських ініціатив.

Інформацію щодо житла можна шукати тут і тут. Гуманітарну допомогу та різноманітні послуги для ВПО з інвалідністю зручно шукати на ресурсі Паляниця.

ВПО з інвалідністю повинні подбати про отримання щомісячної державної допомоги на проживання. Вона складає  3 тисячі грн. Щоб отримати допомогу по безробіттю, варто звернутися до найближчого центру зайнятості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA