Брэд Питт фільми кінопрокат постер Брэд Питт

Фільм «Самотні вовки» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 170
womo.ua

В український прокат цієї осені виходить фільм режисера Джона Воттса «Самотні вовки» (Wolfs). У стрічці розкажуть про «чистильників», яким потрібно приховати сліди гучного злочину.

Опубліковано офіційний український трейлер комедійного екшну «Самотні вовки», а також постер та кадри знімання. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 19 вересня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у травні 2024 року: 52 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Самотні вовки» 2024?

Сюжет коротко Двоє професійних «чистильників» змушені об’єднати зусилля, щоб приховати сліди гучного злочину. Проте, неочікувано для них, звичайна справа перетворюється на справжній безлад… «Самотні вовки» — офіційний український трейлер Факти про фільм «Самотні вовки» 2024 року  «Вовки» — бойовик-трилер, сценаристом і режисером якого став Джон Воттс, у якому Бред Пітт і Джордж Клуні знову зустрілися на екрані майже через п’ятнадцять років.

Режисер Джон Воттс розповість історію двох самотніх лагодителів-вовків, яким призначили одну роботу. У фільмі, у якому також зіграли Емі Раян, Остін Абрамс і Пурна Джаганнатан, знаменується возз’єднання Пітта і Клуні, які раніше разом знімалися у франшизі Оушена та «Прочитати та спалити» 2008 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA