аниме кінопрокат постер трейлер фільму

Аніме «Синя в’язниця» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 108
womo.ua

В український прокат цього літа виходить аніме режисера Шюнсуке Ішікава «Синя в’язниця -епізод Наґі» (Blue Lock the Movie -EPIOSODE Nagi).

Ця нова історія є першим фільмом із насиченої гостросюжетної спортивної серії аніме «Синя в’язниця». Опубліковано офіційний український трейлер аніме «Синя в’язниця», а також постер та кадри знімання.

Прем’єра стрічки в українських кінотеатрах відбудеться 27 червня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у червні 2024 року: 65 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Синя в’язниця»?

Сюжет коротко «Це заморочливо», – було улюбленою фразою старшокласника Наґі Сеїшіро протягом його нудного життя. Аж поки однокласник Мікаґе Рео, який мріяв про перемогу на чемпіонаті Кубка світу не відкрив прихований скіл Наґі – вміння надихати його грати у футбол та ділитися своїм неймовірним талантом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA