кінопрокат цікаві факти постер трейлер фільму

Мультфільм «Дикий робот» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 836
womo.ua

В український прокат цієї осені виходить мультфільм режисера Кріса Сандерса «Дикий робот» (The Wild Robot). Це захоплива анімаційна пригода за мотивами літературного бестселера!

Опубліковано офіційний український трейлер анімаційного фільму «Дикий робот», а також постер та кадри знімання. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 17 жовтня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у червні 2024 року: 65 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Дикий робот»?

Сюжет коротко Епічна пригода про мандрівку робота ROZZUM 7134, скорочено «Роз», що зазнала корабельної аварії на безлюдному острові.

Тепер їй доведеться пристосуватися до суворих умов навколишнього середовища, поступово налагодити стосунки з тваринами на острові та навіть замінити батьків осиротілому гусеняті. «Дикий робот» — офіційний український трейлер Факти про фільм «Дикий робот» 2024 року  DreamWorks Animation представляє нову захопливу анімаційну пригоду за мотивами літературного бестселера Пітера Брауна. «Дикий робот» (The Wild Robot): актори, режисер та команда фільму Режисером анімаційної стрічки виступив Кріс Сандерс — американський режисер, аніматор і актор озвучування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA