місто Софія місто Тбілісі люди жертва Нео місто Софія місто Тбілісі

Слава Україні: чим запам’ятався перший Culture Week Tbilisi

Сейчас читают: 441
vogue.ua

3—7 листопада в Тбілісі тривав Culture Week Tbilisi. Враженнями про захід ділиться Віолетта Федорова — шеф-редакторка vogue.

ua. «Слава Україні» — слова, на які повсюдно натрапляєш у Тбілісі, — від саморобних муралів до розвішених у місті прапорів і габаритних бігбордів, які просто неможливо не помітити.

Звучали вони постійно й зі сцени Culture Week Tbilisi — масштабного марафону, покликаного ще більше зміцнити культурні мости між Грузією та Україною, а також нагадати, що обидві країни сьогодні є жертвою російського імперіалізму, а частина їхніх територій окупована.

Організацією заходу опікувалася Софія Чконія — відома в країні особистість, яка кілька років тому вже зуміла відкрити все розмаїття й потенціал модної індустрії Грузії для світу, а її Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi став обов’язковим пунктом відвідування в програмі закордонних модних інсайдерів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA