Украина Украина

Made in Ukraine: український дизайнер Сергій Махно створив лампи Bavovna

Сейчас читают: 143
vogue.ua

Український дизайнер Сергій Махно створив унікальну колекцію ламп Bavovna - присвячену поняттю, яке за останні місяці стало символом незламності українців. "Мабуть, одна з найнестандартніших колекцій, адже створена в такі ж нестандартні часи", - кажуть в Makhno studio.

Колекція складається з чотирьох ламп – BA, VOV, NA та BOOM. Ця серія показує процес формування полум'я всередині керамічної оболонки, яка нагадує формою бавовняну коробочку.

Метафорично це символізує нашу націю і кожного з нас, показує зовнішню і внутрішню силу перемагати. Лампи зроблені з кераміки, всередині оброблені золотом та міддю, що імітує внутрішній вогонь за секунду до вибуху.

Лампи виконані в натуральній кольорах, яка нагадує гамму барв вибухів. "Колекція Bavovna – це надзвичайно важливий та особистий проєкт для студії, - розповідають в Makhno studio. - Навіть у надскладних обставинах ми продовжуємо працювати, ба більше – створювати нові продукти, які залишаться як пам’ять про війну".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA