Сша Концерт новини шоубізнес Сша

Елтон Джон завершив п'ятирічний прощальний тур: Goodbye Yellow Brick Road

Сейчас читают: 640
hochu.ua

Легендарний британський музикант Елтон Джон завершив свій прощальний тур, який тривав п'ять років. Фінальним виступом артиста став двогодинний концерт у Стокгольмі, а наостанок він зі сцени виконав хіт Goodbye Yellow Brick Road зі свого сьомого студійного альбому.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Своє шоу в Стокгольмі Елтон Джон розпочав з Bennie and the Jets, а потім виконав безліч інших хітів, включно з Philadelphia Freedom, Tiny Dancer, Rocket Man і Candle in the Wind.

Під час концерту артист назвав свою кар'єру "52 роками чистого задоволення від музики" і підтвердив, що "ніколи більше не буде гастролювати", але може зробити "разовий виняток" у майбутньому.

Читати також TVORCHI відправляться у концертний тур Україною (ФОТО) Як зазначає видання BBC, останній концертний тур Елтона Джона був наймасовішим в історії - доходи від продажу квитків склали 900 мільйонів доларів США.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA