Рене Зеллвегер Сша весілля новини шоубізнес заручини Рене Зеллвегер Сша

Зірка "Бріджит Джонс" Рене Зеллвегер вдруге виходить заміж

Сейчас читают: 435
hochu.ua

54-річна американська акторка і продюсерка Рене Зеллвегер заручилася з коханим, молодшим за неї на 10 років. Через два роки стосунків пара вирішила їх офіційно узаконити та зіграти таємне весілля.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Лауреатка премій Оскар, BAFTA, "Золотий глобус", а також "Премій Гільдії кіноакторів США" планує незабаром вийти заміж вдруге.

Рене Зеллвегер заручилася з британським актором телеведучим Антом Енстідом, який на 10 років молодший за кінозірку. Пара разом із 2021 року, але, здається, вже готова скріпити свій союз узами шлюбу.

Принаймні про це повідомив інсайдер із близького оточення акторки таблоїду The Sun. Читати також "Мальчішнік" вже не той": Кацурін показав, чим займався напередодні весілля з Дорофєєвою (ФОТО) Фото: instagram.com/ant_ansteadРене тв Ант тримають свої плани в неймовірній таємниці, вони не планують публічного оголошення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA