Carolina Herrera Alberta Ferretti Paco Rabbane Нео Carolina Herrera Alberta Ferretti Paco Rabbane

Найкрасивіші сукні з відкладними комірами осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 150
vogue.ua

Цієї осені стиль препі знову повернувся в колекції до брендів, а разом із ним романтичні сукні з відкладними комірами. Так, трохи інфантильні та лялькові коміри, що часто вишиті ажурними візерунками, стали головним елементом модних суконь.

Дизайнери у своїх колекціях представили як елегантні міді з оксамиту з накрохмаленими білими комірами, так і грайливі мінісукні, що відсилають до шкільних часів.

Радимо вже зараз брати цей тренд до уваги і починати носити сукні з "коміром Пітера Пена". У нових колекціях брендів осінь-зима 2022/2023 можна зустріти не лише сукні з білими лаконічними комірами, а й часто образи з акуратно вишитими деталями, що нагадують різьблену серветку, або вбрання з комірами, прикрашеними рясним декором.

Так, Alberta Ferretti представили напівпрозоре міні з делікатними оборками та білим блискучим коміром, Paco Rabbane показали квіткову сукню з коміром з ажурними краями, а Tory Burch прикрасили оксамитову сукню невеликим округлим коміром.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA