Streetstyle Нео

Streetstyle: як носити оверсайз-блейзери цього сезону

Сейчас читают: 176
vogue.ua

З надзвичайно широкими плечима та довгими рукавами, які сягають далеко за межі пальців – шанувальниці модної індустрії все частіше обирали обʼємні блейзери під час останніх Тижнів моди у Мілані, Парижі та інших містах.

Vogue. ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок та зʼясував, які оверсайз-блейзери вони обирають цього сезону. Хоча вибір оверсайз-крою не є чимось новим, цього сезону зірки вуличної моди підняли цю ідею на новий рівень, вибравши широкі плечі, великі лацкани та подовжені рукави.

Блейзер, який уже увійшов до гардеробів, спонукає розглянути новий спосіб багатошаровості на осінь. Незважаючи на те, що це не найпрактичніший предмет, цей елемент гардеробу пропонує напрочуд багато варіантів стилізації.

Адаптувати широкий силует можна завдяки просторому вовняному пальту, накинатому поверх. Окрім цього, варто скористатися всіма перевагами вільного крою і комбінувати його із улюбленим трикотажем, тож блейзер виступить як верхній одяг навіть після завершення літнього сезону.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA