Розамунд Пайк биография фільми кіно особисте життя відомих людей фільмографія дні народження відомих людей Розамунд Пайк

Розамунд Пайк: ТОП-10 фільмів зірки Голлівуду

Сейчас читают: 101
womo.ua

Сьогодні, 27 січня 2024 року, англійська акторка, відома завдяки ролям у фільмах «Помри, але не зараз», «Земля обітована», «Гордість і упередження» та «Загублена»  Розамунд Пайк святкує ювілей — 45-річчя.

З нагоди її дня народження ми підготували коротку біографію та добірку найкращих фільмів з її участю.  Читайте також: Найяскравіші перевтілення Дженніфер Лоуренс на екрані: фільми, які варто переглянути кожному Хто така Розамунд Пайк? Англійська актриса Розамунд Пайк найбільш відома своєю роллю Емі Данн у постмодерністському психологічному трилері «Загублена» (Gone Girl) 2014 року.

Акторка була номінована на «Оскар» за роль психічної та мстивої дружини. Читайте також: Рутгер Гауер — відомий антагоніст та майстер перевтілень: 5 найкращих фільмів актора Її акторська кар’єра почалася зі сценічних постановок і другорядних ролей на телебаченні.

Поте зараз Розамунд Пайк — це сила, з якою в Голлівуді потрібно рахуватися, завдяки незліченним касовим зборам і довгому списку номінацій та нагород.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA