книги видавництво "Ранок" читання вибір редакції

День книгодарування: подарунок, який розкаже про ваші почуття

Сейчас читают: 380
womo.ua

Усім відомо, що 14 лютого — День закоханих. День, коли ми даруємо один одному квіти, солодощі, валентинки… Але чи знали ви, що в цей день відзначають ще й День книгодарування, який, до речі, з’явився в Україні завдяки видавництву «Ранок»?.

І, на відміну від інших свят, День книгодарування не обмежується лише одним днем в році: для справжніх букловерів, кожен день може стати прекрасною нагодою подарувати або отримати книгу.

Але в День закоханих вибір подарунка набуває ще більшого значення, особливо коли він виражається у вигляді книг. З цього приводу ми разом із видавництвом «Ранок», підготували для вас добірку книг, щоб допомогти вам знайти ідеальний подарунок для тих, кого ви любите найбільше.

Від захопливого нонфікшену, що розкриває таємниці світу, до веселих та пізнавальних дитячих книг, а також романи young та new adult жанру — ми маємо щось для кожного.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA