Украина домашні улюбленці Save Pets of Ukraine Украина

Безпека чотирилапих у разі ядерного вибуху: поради ветеринара, кінолога та зоопсихолога

Сейчас читают: 555
womo.ua

Ініціатива Save Pets of Ukraine від Kormotech зібрала поради ветеринара, кінолога та зоопсихологині, як вберегти домашніх улюбленців у випадку ядерного вибуху Команда соціальної ініціативи Save Pets of Ukraine закликає власників домашніх тварин заздалегідь подбати про безпечні умови для чотирилапих, на випадок, якщо станеться ядерний вибух.

Найголовніше – не панікувати, слідувати інструкціям ДСНС та пам’ятати, що ваш спокій допоможе домашнім улюбленцям перенести стрес. Тримайте тварин в укритті Якщо в момент вибуху хвостик був на вулиці, необхідно якнайшвидше вимити його із шампунем або милом (навіть просто водою краще, ніж не мити).

Подбайте про власну безпеку під час водних процедур: ⁃ Використовуйте гумові рукавички та маску для обличчя. ⁃ Якщо на ваших руках чи тілі тварини є порізи, чи подряпини, постарайтеся їх закрити, щоб радіоактивні матеріали не потрапили у рану. ⁃ Вимийте руки та обличчя після миття тварини. Зробіть простір безпечним. Витріть миски й килимки для домашніх тварин.

Ганчірки після цього покладіть у пакет чи пластикову коробку, яка герметично закривається. Залиште у місці, недоступному для людей і тварин. Їжа для чотирилапих Найбезпечніше годувати тварин кормом із закритих герметичних банок чи пакетів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA