дієтолог

Відновлюємо PH тіла: що любить підшлункова і де взяти ферменти — поради дієтолога

Сейчас читают: 848
hochu.ua

Після їжі відчуваєте метеоризм, розпирання в животі, вздуття і діарею? Причина цьому — погана робота підшлункової залози. Раніше ми писали, як за допомогою продуктів попередити високий тиск, а тепер розкажемо, як створити умови для хорошої роботи ферментів.

Збій роботи підшлункової настає, коли вона починає погано або повільно виділяти свої соки та ферменти, пише лікар-дієтолог Анна Гоголєва.

Читати також Сало замінить оливкову олію, а буряк — авокадо: українська дієта від Скиталінської Експерт розповіла, що правильний кислотно-лужний баланс організму — це “будиночок”, в якому працюють усі внутрішні органи, включаючи клітини, гормони та ферменти.

Саме тому потрібно слідкувати за PH свого тіла. Це як різниця, де плавати — у чистій воді, чи в брудному, душному болоті! PH залежить від мінералів у нашому тілі,— пояснила дієтолог.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA