схуднення харчування дієта міфи

Дробове харчування та швидкий метаболізм, або Як ми самі себе обманюємо

Сейчас читают: 186
hochu.ua

Багато жінок практично постійно переймаються тим, що начебто мають зайву вагу. Ми вже розповідали, що може бути не так, якщо ви давно мрієте схуднути, але вам це не вдається.

А сьогодні розповімо, що не так зі швидким метаболізмом та дробовим харчуванням, які в парі ніби як повинні допомогти позбутися зайвих кілограмів.Поширені міфи вирішив розвіяти професійний фітнес-тренер та нутриціолог Віктор Мандзяк.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував великий допис, у якому докладно роз’яснює, чому на практиці все працює не зовсім так, як в теорії, і чим себе обманюють дівчата, які повелися на красиві слова про “пришвидшення метаболізму за допомогою дробового харчування”.

Читати також Дієта №5 шкодить організму: дієтолог Гоголєва розповіла мінуси такого харчування Наслухавшись байок про сповільнений метаболізм, ми шукаємо шляхи його пришвидшення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA