что посмотреть М1

До свого ювілею М1 відзначить найкращих премією

Сейчас читают: 171
liza.ua

До свого ювілею М1 відзначить найкращих премією “M1 Music Awards” за підсумками двох років2021 рік ознаменується гучним ювілеєм у медіапросторі: головному музичному телеканалу країни М1 виповниться 20!

На глядачів і поціновувачів якісної музики упродовж року чекатимуть круті проєкти та шоу, головним із яких, безумовно, стане найважливіша подія для українського шоу-бізнесу — премія “M1 Music Awards”.

Вже відомо, що “M1 Music Awards”-2021 підіб’є підсумки двох років: не лише наступного, а й поточного 2020-го.Сергій Перцев, генеральний директор телеканалів М1 та М2:“2020-й став справжнім випробуванням, у тому числі — для музичної індустрії.

Ми чудово розуміємо, що багато хто з артистів не мали змогу показати на повну, на що вони здатні. Саме тому ми фактично “даємо” їм додатковий час — і переносимо церемонію нагородження на наступний рік.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA