Оля Цибульська Оля Цибульская День рождения Шоу-бизнес Оля Цибульська Оля Цибульская

Оля Цибульська святкує ювілей: зірковий бліц про життєві принципи зі співачкою

Сейчас читают: 221
hochu.ua

У календарі іменинників грудня сьогодні особлива дата. Красивий ювілей сьогодні відзначає українська співачка Оля Цибульська.

Якими життєвими принципами керується зірка, читайте далі у нашому матеріалі.Цей рік увійде в особисту історію артистки Олі Цибульської: вона випустила дебютний альбом "По барабану", кардинально змінила зачіску, просто феноменально схудла і продовжує радувати прихильників влучними світлинами та залишатися мотивацією для тисяч фанів.І спеціально до свого 35-го дня народження Цибульська відповіла на наш бліц, за допомогою якого вона стала для своїх шанувальників ще ближче.

Поїхали!це ласкава кішка з кігтиками. Люблю високі цілі, смачну їжу, теплих людей і кусаюсь, якщо хтось заважає мені бути щасливою.

з усмішкою. Вірю, що самоіронія відганяє старість далеко. Стрибати до небес, щоб не впасти вниз  простий секрет, аби ноги були в тонусі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA