Megan Thee-Stallion Justin Bieber секс Нео Megan Thee-Stallion Justin Bieber

10 особливих пісень, які варто додати до свого секс-плейлиста

Сейчас читают: 573
cosmo.com.ua

Музика не тільки робить секс набагато приємнішими, але і дозволяє задавати зручний темп. Незалежно від того, якому жанру віддаєте перевагу ви з партнером, музика змінює правила гри, тож її треба використовувати так само, як презервативи і секс-іграшки.

Вважайте це сексуальним аксесуаром, якщо завгодно. Якщо ти не знаєш, що додати до свого плейлиста, то наша сьогоднішня добірка якраз для тебе! «Sex talk» Megan Thee Stallion «Сексуальні розмови»  — це у прямому сенсі назва пісні, тож ти можеш тільки уявити, що відбудеться, коли ти натиснеш кнопку «play». «Thinkin Bout You» Frank Ocean Подумай про вічність з людиною, з якою ти займаєшся сексом. «Candy» Doja Cat Текст пісні на кшталт «Вона як цукерка, вона така солодка» може бути інтерпретований тобою так, як ти вважаєш за потрібне. «WAP» Cardi B featuring Megan Thee Stallion Без усіляких сумнівів, цей найсексуальніший культовий хіт 2020 року повинен бути у твоєму плейлисті. «Confident» Justin Bieber featuring Chance the Rapper Ох, впевненість.

Те, чого нам інколи так не вистачає під час сексу. «Wow» Zara Larsson featuring Sabrina Carpenter Щоб задати рухам енергійний ритм, вмикай цей трек.  «Or Nah» Ty Dolla $ign featuring The Weeknd, Wiz Khalifa, and DJ Mustard Ох, навіть текст цієї пісні змусить тебе збудитися. «Goosebumps» Travis Scott featuring Kendrick Lamar Усі ми любимо ці мурашки по шкірі під час сексу. «Wants and Needs» Drake featuring Lil Baby Дозволь своєму партнеру дати тобі все, чого ти хочеш і потребуєш, під час прослуховування цієї пісні. «Sweat» Zayn Є пісні, які пасують до мегапристрасного сексу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA