Психология здоровье

Як знайти «свого» психолога: поради експерта

Сейчас читают: 443
cosmo.com.ua

Серед українців розповсюджений стереотип, що до психотерапевтів треба йти вже в крайньому випадку. Адже це гроші на вітер, краще спитати поради у друзів.

Або думати, що впораєтеся самостійно. За цей час негатив накопичується, а старі «таргани» в голові дедалі частіше дають про себе знати.

Може, піти до психолога — таки непогана ідея? Просто треба знайти хорошого фахівця. Як це зробити, розповідає психолог реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) Наталія Борисова. Індивідуальний підхід — Можливо, комусь це питання видається дивним, адже наразі є безліч ресурсів та можливостей, щоб обрати фахівця, — каже психолог. — Можна скористатися рекомендацією друзів, знайомих.

Інтернет просто рясніє пропозиціями від психологів. А ще у багатьох виданнях є безліч публікацій та їхніх рекомендації. Здавалося б, он до скількох можна піти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA