бутерброд що приготувати сніданок прості рецепти

Дуже смачний паштет із крабових паличок на сніданок: 5 хв - і готово! (РЕЦЕПТ)

Сейчас читают: 206
hochu.ua

Вранці зазвичай мало часу для приготування сніданку. Особливо, якщо ви зовсім не жайворонок і поспати зайві 20 хв для вас принципово важливо.

На такі випадки HOCHU.ua ділиться з вами рецептами найпростіших сніданків, які готуються буквально за 5-10 хв. Раніше ми писали про супершвидкий сніданок з одного кабачка, тепер же поділимося ще одним надзвичайно крутим рецептом, який стане справжньою паличкою-виручалочкою, коли часу обмаль!Для приготування цього смачного паштету-намазки з крабових паличок не потрібно ані дорогих продуктів, ані особливого кулінарного таланту.

Мега-простим рецептом у своєму Instagram ділиться автор кулінарного блогу Алекс Міль. На все про все знадобиться всього 5 хв!

Читати також Чудовий ситний сніданок з одного лаваша (РЕЦЕПТ) ► : 420 г► К.120 Б.5.8 Ж.7.1 В.7.5 Читати також Найлінивіші з лінивих вареників: смачний сніданок за лічені хвилини (РЕЦЕПТ) Найкраще смакує така крабова намазка з гріночками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA