душа телефон Нео гаджети

Дізнайтеся, які 3 функції потрібно вимкнути на телефоні, щоб він краще тримав зарядку

Сейчас читают: 454
hochu.ua

Заряд на телефоні дуже швидко падає і його доводиться ставити на зарядку кілька разів на день? Якщо ви знайомі з такою ситуацією, то, ймовірно, на вашому пристрої включені деякі "енерговитратні" функції.Які функції потрібно тимчасово відключити, щоб ваш смарфтон довше тримав зарядку?

Читайте далі! Читати також Зіпсуєте акумулятор! Ніколи не робіть ці 5 речей, поки телефон на зарядці Іноді ми користуємось Bluetooth, наприклад, для підключення бездротових навушників.

Однак, у більшості випадків, ця функція залишається увімкненою просто так. Гарною звичкою буде відключати Bluetooth відразу після використання.Пошук мереж Wi-Fi може призвести до швидкого розряду акумулятора, особливо при слабкому сигналі.

Але чому б не вимкнути Wi-Fi, якщо ви зараз ви не користуєтеся інтернетом? Це дозволить зберегти заряд батареї на більший термін.До речі, так само варто чинити й з "Мобільними даними".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA