душа молитва Нео свято

Свято Почаївської ікони Божої Матері: найсильніші молитви, які потрібно прочитати цього дня

Сейчас читают: 719
hochu.ua

5 серпня в церковному календарі відзначають Святкування на честь Почаївської ікони Божої Матері, яка належить до найбільш шанованих святинь християнської церкви.

Цього дня заведено молитися святій. Найсильніші молитви, які потрібно прочитати 5 серпня, ви можете знайти в нашому матеріалі на HOCHU.ua!Християни вірять, що Почаївська ікона Божої Матері владна не лише над фізичними недугами та шкідливими залежностями.

Вона також лікує душу, очищуючи її від озлобленості, заздрості, гніву, лінощів, інших вад. Крім того, молитва перед іконою дозволяє зміцнитися у вірі, позбутися сумнівів, вгамувати тривогу, відчути спокій, умиротворення і радість.

Читати також Медовий Спас: що за свято і якого числа Перший Спас 2023? Перед святою Твоєю іконою, Владичице, молимось, зцілень сподобляємось, віри істинної пізнаємо і ворога нашестя відбивають.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA