образование ученики

Онлайн-школа «Оптіма» відкрила безкоштовне навчання під час війни

Сейчас читают: 1000
womo.ua

Дистанційна школа «Оптіма» відкрила безкоштовний доступ у зв’язку з військовим станом через російське вторгнення в Україну. Попередньо безкоштовний доступ було відкрито на місяць, але у разі продовження воєнних дій адміністрація школи продовжить його.

Реєстрація учнів здійснюється на сторінці демодоступу на сайті школи. Читайте також: Як учні будуть складати ЗНО у 2022-му році У цей період учні зможуть отримати доступ до платформи в режимі «Екстерн з доступом до навчального матеріалу», отримати доступ до сучасних навчальних матеріалів, отримувати оцінки за виконані завдання, слухати вебінари та в цілому оцінити переваги дистанційної освіти, яка не залежить від місця перебування та рівня підготовки.

На сьогоднішній день безкоштовно онлайн-школа прийняла вже 42 тисячі дітей, щодня додається по 4-6 тисяч учнів. The post Онлайн-школа «Оптіма» відкрила безкоштовне навчання під час війни appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA