День захисту дітей привітання свято листівки

Міжнародний день захисту дітей: історія свята, привітання та листівки

Сейчас читают: 648
hochu.ua

У календарі свят червня є дата, яку дуже люблять в Україні. Це Міжнародний день захисту дітей. Спеціально до цього дня ми публікуємо інформацію про історію свята, а також оригінальні привітання і картинки з Днем захисту дітей, щоб ви могли привітати винуватців торжества.

Не пропустіть!Згідно з Вікіпедією, День захисту дітей (International Children's Day) — свято, яке щороку відзначають у світі 1 червня.

У 2023 році День захисту дітей випадає на четвер.Святкову дату встановили в листопаді 1949 року в Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок з метою захисту дітей, що залишилися без опіки та дому під час Другої світової війни.

А вже за рік "Міжнародний день захисту дітей" відзначали у 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу та оголосила захист прав, життя та здоров'я дітей одним із пріоритетних напрямків своєї діяльності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA