традиции православие Христианство листівки

День святої Анни — дата, історія, молитви, привітання, листівки

Сейчас читают: 927
liza.ua

День святої Анни відзначається 22 грудня, а також 23 грудня. Дізнайся, чим славиться ця свята, і не забудь привітати всіх знайомих на ім’я Анна з днем ангела.

А ми підібрали для тебе найкрасивіші вірші, смс та листівки!Цікаво, що Анни можуть святкувати свої іменини кожного місяця:Встановлення Дня святої Анни пов’язане з непорочним зачаттям праведною Анною доньки Марії — Матері Ісуса Христа.Відповідно до церковного переказа, Пресвята Діва Марія народилася в Назареті.

Її батьки Ганна та Йоаким були праведні. Вони прожили разом понад 50 років, але не мали дітей. У розпачі Йоаким подався у пустелю і там 40 днів постився, плакав і молився, щоб Бог подарував йому та його дружині на щастя дитину.Молилася й Ганна.

ЇЇ молитви не були марними. Незабаром їй явився Архангел Гавриїл і повідомив, що зачне вона преблагословенну дочку Марію, завдяки якій буде дароване спасіння усьому світу.Святу Ганну (Анну) дуже шанують жінки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA