секс 14 февраля День Валентина

День святого Валентина — подаруй коханому еротичний масаж

Сейчас читают: 713
liza.ua

Замість набридлих ведмедиків і сердечок порадуй коханого в День святого Валентина гарячим еротичним масажем. Ми розповімо, як доставити коханому задоволення всього за три кроки.

А якщо ти покажеш цю статтю своєму партнеру, повір — подвійне задоволення вам обом гарантовано.Як стверджують психологи, еротичний масаж займає третє місце в секс-фантазіях чоловіків (після сексу втрьох та анального сексу).

Реалізувати цю чоловічу мрію набагато простіше, ніж перші дві. Отже, як зробити коханому такий еротичний масаж, щоб він запам’ятав День святого Валентина надовго?В хорошому масажі, як і в хорошому сексі, повинна бути невелика прелюдія: вона відверне чоловіка від думок про роботу, затори на дорогах та поразку улюбленої футбольної команди.

Важливо, щоб вся обстановка в квартирі налаштовувала на релакцсацію: вдома має бути тепло, тихо (можна поставити спокійну музику) та повинна панувати напівтемрява.Щоб твій коханий по-справжньому розслабився, запроси його у ванну, де вже запалені свічки і в

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA