кулинария здоров'я рецепти Родина натхнення прості рецепти

День малинового джему: солодка історія та гастрономічні шедеври

Сейчас читают: 361
womo.ua

Сьогодні, 16 серпня, відзначається День Малинового Джему — свято солодкого та ароматного смаколика, який завойовує серця людей в усьому світі.

Цей день присвячений вшануванню історії, користі та різноманітних варіацій рецептів цього продукту. Від диких ягід до гастрономічного символу Історія малинового джему налічує сотні років, він пройшов крізь культури та нації й оселився майже у кожній родині на поличці.

Малина, з якої готується варення, вважається однією з найдавніших культурних рослин. Спочатку малиновий джем готували в господарствах та монастирях в середньовічній Європі, а стала вона популярною завдяки здатності тривалий час зберігати аромат та смак малини.

Упродовж історії малиновий джем відігравав важливу роль у культурних та гастрономічних традиціях різних народів. У середньовіччі монахи використовували малиновий джем як солодкий додаток до своїх страв, а також як ліки що містять вітаміни та антиоксиданти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA