король Чарльз III коронація

Чарльз III одягне на коронацію мантії свого дідуся — короля Георга VI

Сейчас читают: 217
hochu.ua

Британський король Чарльз III у день своєї коронації, 6 травня 2023 року, одягне мантії короля Георга VI. Про це повідомляє Reuters із посиланням на Букінгемський палац.

Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Востаннє мантії використовувалися на коронації його діда, Георга VI, в 1937 році, їммайже 90 років.

Читати також Букінгемський палац вже оприлюднив план заходів: як пройде і де дивитися коронацію Чарльза III Чарльз III та його дружина Камілла будуть у двох комплектах мантій під час коронаційної служби: малинові державні мантії, коли вони прибудуть на церемонію, та фіолетові мантії після служби.

Мантії створені найстарішими лондонськими кравцями Ede & Ravenscroft.Також наголошується, що королева-консорт і дружина Чарльза III Камілла одягне на коронацію мантію довжиною 5,5 метра, яка була виготовлена для коронації Єлизавети II в 1953 році.Вперше на коронаційному одязі зображені комахи, у тому числі бджоли та жук, що відображає тему природи та навколишнього середовища та любов їх велич до світу природи,— заявив представник Букінгемського палацу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA