місто Маріуполь місто Кременчук місто Маріуполь місто Кременчук

Даша Астаф'єва та Микита Добринін взяли участь в арт-проєкті для допомоги дітям-переселенцям

Сейчас читают: 616
vogue.ua

У рамках благодійного арт-проєкту #CULTUREMATTERS, метою якого є допомога дітям-переселенцям з окупованих та найбільш обстрілюваних українських міст та територій, художник Станіслав Тіунов створив лімітовану колекцію футболок з сюрреалістичними принтами.

До арт-проєкту вже долучилися Даша Астафʼєва, Артем Пивоваров, Олексій Гладушевський, Тімур Мірошниченко та Микита Добринін.

Усі гроші від продажу футболок будуть перераховані на потреби 194 дітей-переселенців з Харкова, Кременчука та Маріуполя, які зараз знаходяться у Суботцівській територіальній громаді на Кіровоградщині та перебувають під опікою благодійного фонду “Можемо разом”. “Діти є найчутливішими серед нас, вони найбільше страждають від війни, – коментує Оксана Гуляєва, директор фонду “Можемо разом”, що є ініціатором арт-проєкту #CULTUREMATTERS. – Наш фонд у мирний час спрямовує зусилля на розвиток дітей та молоді.

Сьогодні, навіть під час війни, діти мають проживати своє дитинство. Ми плануємо на всі виручені гроші закупити для них м’які іграшки та ігри для розвитку, розмальовки, альбоми з наклейками, щоб зайняти, відволікти та зацікавити їх".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA