Anex представляють новий дитячий візок, створений у колаборації зі Smiley

Сейчас читают: 953
vogue.ua

Міжнародний бренд Anex став першим серед дитячих брендів, про кого розповіла віртуальна модель Shudu. Так, у соцмережах інфлюєнсерки з’явився новий візок, дизайн якого був розроблений у колаборації зі брендом Smiley — творцями оригінального смайлика.

Shudu — віртуальна модель, яка у своїх соціальних мережах розповідає про діджитал індустрію, стиль та екологію. А тепер і вперше представляє дитячий бренд, а саме показує новий візок Anex Air-Z Doodle – колаборацію на честь 50-річчя Smiley.

Бренд вирішив відсвяткувати черговий день народження створенням найрізноманітніших продуктів у своїй особливій стилістиці і заручився підтримкою провідних марок, серед яких і Anex.  "Ознайомившись із дивовижними стилями SmileyWorld®, ми закохалися у роботи художника графіті Андре Сараїви.

Унікальні кольори та значки надихнули створити позитивний меседж батькам по всьому світу та втілити його у новому захоплюючому візку Air-Z Doodle", — коментують Anex.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA