Нео український бренд

Любов до себе: український бренд SOLMAR представляє нову колекцію осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 550
vogue.ua

Прості, чисті лінії та класичні форми – ДНК українського бренду SOLMAR. У сезоні осінь-зима 2022/2023 ці модні постулати знайшли своє відображення в мінімалістичних силуетах, що не підвласні плину часу, універсальному трикотажі та спокійній палітрі.

Основу нової колекції бренду складає велика лінійка трикотажного одягу, у якій представлені в’язані топи, кардигани, джемпери, светри, жилети, костюми та сукні у найрізноманітнішій палітрі кольорів – до 20 відтінків однієї моделі.

Типову осінню гамму SOLMAR доповнили актуальними кольорами сезону, як-от насичений зелений чи бургунді. Знакова для SOLMAR річ – базова водолазка – також опинилася серед головних must-have позицій сезону, адже завдяки своїй стилістичній нейтральності вона ефектно поєднується з будь-яким гардеробом.

Окрім цього, варто звернути особливу увагу на трикотажний брючний костюм, який з легкістю може стати чудовою альтернативою спортивним речам для щоденних розслаблених образів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA