ванна шкіра догляд за тілом

Без гелю та мила: чи корисно митися просто водою

Сейчас читают: 663
hochu.ua

Люди думають, що стати по-справжньому чистим можна, якщо користуватися гелем для душу або іншими очищувальними засобами. Проте виявляється, занадто часте купання та використання мила призводить до порушення природної кислотної оболонки шкіри, яка відповідає за її захист.

Тому краще приймати душ тільки з водою, яка видалить все, що потрібно видалити - пил, піт та лусочки шкіри. Читати також Скільки разів на тиждень потрібно мити голову: лайфхаки для здорового волосся Особливо корисним це буде для людей із чутливою шкірою або шкірними захворюваннями (наприклад, нейродерміт).

Так, відсутність контакту з активними мийними речовинами дає шкірі змогу відновлюватися. Водночас природний шкірний бар'єр залишається неушкодженим.

Але що робити, якщо ви не можете обійтися без улюбленого гелю для душу? Спробуйте вибирати натуральні засоби для догляду за шкірою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA