Сша чтение книги Сша

Чому жінки читають більше, ніж чоловіки? Результати дослідження

Сейчас читают: 456
hochu.ua

Читати, щоб бути розумнішою, успішнішою та більш впевненою у собі — жінки розгадали секрет, що дозволяє поліпшити якість життя.

Як це працює? Читайте далі! Відомий британський письменник Ієн Мак'юен якось написав: "Коли жінки припинять читати, роман помре".

Дійсно, світ художньої літератури майже повністю належить жінкам. Доба перманентної боротьби за рівні права з чоловіками принесла кардинальні зміни.

Жінок-письменниць стало більше. В англомовній літературі вони домінують, витіснивши чоловіків, серед топменеджерів видавництв теж все більше жінок…Перекладачки, ілюстраторки, редакторки — книжка з'являється завдяки увазі й турботі жінок, щоб потім потрапити у такі само відповідальні руки.Дослідження читацьких звичок, проведені в США, Нідерландах, Великій Британії свідчать про те, що жінки дійсно читають більше, ніж чоловіки, і роблять це регулярніше.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA