Украина Шевченок История НОВОСТИ Украина Шевченок

Брати Капранови навчають ненудній історії, або Чому слід підписатися на YouTube-канал "Імені Т.Г. Шевченка"

Сейчас читают: 889
hochu.ua

Хочете пізнавати сторінки історії та проводити час пізнавально і цікаво? Тоді у нас є, чим вас порадувати. Брати Капранови навчають телеглядачів ненудній історії.

Більше деталей уже у нашому матеріалі.Відомі письменники та публіцисти Брати Капранови створили цикл телепередач про історію України на основі YouTube-каналу "Імені Т.Г.

Шевченка". На українських телеканалах вже триває показ програм, які стосуються одного з найбільш заплутаних і контраверсійних історичних періодів — Козаччини в XV-XVIII ст.Перший сезон циклу телепередач "Історія з Братами Капрановими" складається з 12 епізодів, в яких детально, але дуже доступно поданий аналітичний матеріал із розповіддю про головні події, що формували нашу історію і сьогодення.

Але не чекайте на нудні лекції про давно відомі факти. Кожна програма висвітлює одне історичне питання, що містить у собі проблему чи парадокс.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA